Cos de cumparaturi

0 produse - 0.00 RON

Nu aveti produse in cos

Termeni si conditii

Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza:

 • de la data cumpararii produsului in cazul in care acesta a fost achizitionat in magazin;
 • de la data livrarii produsului in cazul in care produsul a fost achizitionat de pe www.sentido.ro, in cazul unei comenzi care contine mai multe produse, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda.
 • Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.

   

  Conditiile referitoare la produsul returnat

  Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat:

  • Sa aiba toate componentele, accesoriile, inclusiv manual de utilizare si certificate de garantie;
  • Produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport. Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj.

 

            Produse care nu sunt acceptate la retur

         -produsele care au fost folosite in cele 14 zile calendaristice de la primirea coletului;

         -produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 24 de ore de la receptionarea produsului). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

         !Se recomanda returnarea produselor de indata ce ati observat ca ceva nu este in regula, sau nu este conform asteptarilor Dvs.